سرور,هاست,خریدن سرور,خریدن هاستینگ

p30webhost.com
سرور,هاست,خریدن سرور,خریدن هاستینگ

p30webhost.com

server free

طبقه بندی موضوعی
پیوندهای روزانه

۴ مطلب در خرداد ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰


آموزش نصب وردپرس ( wordpress ) روی هاست





برای نصب وردپرس روی Cpanel ابتدا باید آخرین نسخه ی وردپرس را دریافت کنید که معمولا از وبسایت وردپرس فارسی امکان پذیر است:


پس از دانلود باید نگارش جدید وردپرس را به صورت فایل زیپ بر روی دسکتاپ کامپیوتر خود ذخیره کنید. سپس وارد سی پنل خود شوید و مراحل نصب وردپرس را بر روی هاست آغاز کنید.

بارگذاری وردپرس

در مرحله اول باید مطابق شکل زیر وارد پوشه فایل های خود روی هاست شوید.


وقتی بر روی File Manager کلیک کنید وارد صفحه ای می شوید که در قسمت سمت چپ آن مشابه شکل زیر پوشه public_html را مشاهده  می کنید.


پوشه pubilc_html ریشه هاست شماست و شما باید در همین پوشه فایل های وردپرس خود را قرار دهید.
برای قرار گرفتن فایل های وردپرس در پوشه public_html باید مطابق شکل زیر از طریق گزینه upload در هاست نسخه وردپرس را به صورت فایل zip آپلود کنید.


پس از آپلود شدن پوشه وردپرس باید بر روی پوشه زیپ آن راست کلیک کنید و گزینه Extract را انتخاب کنید تا پوشه وردپرس را از زیپ خارج  کنید.


مطابق شکل زیر وقتی نسخه وردپرس را extract می کنیم باید فایل زیپ آن را از داخل سی پنل خود پاک کنید.


سپس  بر روی پوشه آبی رنگ wordpress در شکل بالا کلیک می کنیم تا تمام فایل های درون پوشه wordpress را از درون پوشه وردپرس به پوشه public_html انتقال دهیم.
همانطور که در شکل زیر می بیند برای انتقال تمام فایل های وردپرس بر روی تمام فایل ها راست کلیک می کنیم و گزینه Movee را انتخاب می  کنیم.


وقتی در شکل بالا گزینه “Move” را انتخاب می کنیم مطابق شکل زیر یک پنجره ای باز می شود که در این پنجره ، مسیر فعلی تمام فایل هایوردپرس به صورت public_html/wordpress/ مشخص شده است و شما باید کلمه wordpress را از مسیر مشخص شده در شکل پاک کنید و فایل ها را به پوشه public_html برای نصب وردپرس روی Cpanel انتقال دهید.

  • ۰
  • ۰

روشن نگه داشتن رایانه و نکات مربوط به آن




چرا باید رایانه خود را تمام مدت روشن نگه داریم؟

برای اینکه سیستم خود را همیشه روشن نگه داریم، دلایل خوب و متنوعی وجود دارد. موضوع تنها پیرامون عدم معطلی وقت در روشن شدن دوباره سیستم نیست، بلکه این کار در عملکرد مثبت رایانه شما نیز تاثیر می گذارد.

 

  • این کار بهتر است

مهمترین دلیلی که یک کاربر سیستم خود را همیشه روشن نگه می دارد، راحتی است. دیگر نیازی به تلف کردن وقت برای روشن شدن دوباره رایانه نیست.

 

یک سیستم رایانه ای معمول در حدود سی ثانیه الی یک دقیقه روشن شده و به عملکرد مثبت خود می رسد. البته این میزان بستگی به مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم نیز دارد. البته اگر همچون تصویر زیر برنامه های متعددی در زمان بوت شدن فعال می شوند، مدت طولانی تری جهت استفاده از رایانه نیاز است.


  • کامپیوتر شما آپدیت باقی می ماند

یک سیستم کارهای متنوعی برای سالم نگه داشتن شرایط رایانه انجام می دهد.


نصب سیستم های آپدیت رسانی، تهیه نسخه های متنوع پشتیبان (بکاپ)، اسکن سیستم از ویروس یا آپلود فایل های حجیم همچون تصاویر در کلودها همه به زمان زیاد و قابل توجهی نیاز دارند. در واقع رایانه سعی می کند به هنگام استفاده نشدن خود این کار ها را پیش ببرید.

 

اجازه اجرای چنین عملیاتی در هنگامی که از رایانه استفاده نمی کنید یا حتی هنگام شب می تواند سیستم شما را همیشه به روز و با عملکرد مطلوب تحویلتان دهد.

 

چرا نباید سیستم خود را همیشه روشن نگه داریم؟

شما احتمالا اکثر لوازم دیجیتالی و همچنین سیستم رایانه خود را پس از اتمام کارتان خاموش می کنید، در واقع دلایل خوبی برای این کار نیز وجود دارد که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.

 

  • هر جزء سیستم طول عمر محدودی دارد

کاملا طبیعی و مشخص است که هر جزء از رایانه طول عمر محدود و مشخصی دارد

  • ۰
  • ۰

بدترین ویروس های کامپیوتری جهان را بشناسیم

Image result for ‫بدترین ویروس های کامپیوتری جهان را بشناسیم‬‎



حضور کامپیوتر در چند دهه اخیر باعث شد تا تحولات شگرفی را در بسیاری از زمینه‌های زندگی شاهد باشیم، این تغییرات به اندازه‌ای است که به جرات می‌توان گفت دیگر نمی‌توان بسیاری از کارها را به شیوه سنتی ده سال پیش انجام داد. تمام این موارد به لطف حضور کامپیوترها مسیر شده است.

 

هر کجا که اثری از انسان‌ها باشد، خوب و بد هم حضور دارد، در دنیای کامپیوتر و فناوری‌های نوین هم شاهد افراد خوب و بد هستیم، حضور افراد خوب باعث شده تا امروز به راحتی از امکاناتی که کامپیوتر‌ در اختیار ما قرار داده استفاده کنیم. اما این سکه روی دیگری نیز دارد و افراد بدی هم در دنیای فناوری‌های نوین هستند

 

که با ایجاد ویروس‌، بدافزار و سایر تهدیدات رایانه‌ای روزگار بسیاری از کاربران و شرکت‌های بزرگ را سیاه کرده‌اند. در این بین ویروس‌هایی هم هستند که اثر مخرب‌تری داشته‌اند و به همین دلیل نام آنها بیشتر بر سر زبان‌هاست.در اینجا قصد داریم نگاهی به خطرناک‌ ترین ویروس‌های کامپیوتری داشته باشیم.

 

ویروس ILOVEYOU


به جرات می‌توان گفت ویروس ILOVEYOU، یکی از مهلک‌ترین ویروس‌هایی است که تاریخ علوم کامپیوتری شاهد آن بوده است. بد نیست بدانید این ویروس بد ذات توانسته بود حدود ۱۰ درصد از کامپیوترهایی را که به اینترنت متصل هستند آلوده کند. ویروس ILOVEYOU در مجموع حدود ۱۰ میلیارد دلار به کامپیوترهای سراسر دنیا صدمه وارد کرده است


  • ۰
  • ۰

آموزش تصویری شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس



Image result for ‫آموزش تصویری شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل کراس‬‎




کامپیوترها را توسط کابل شبکه که معروف به کابل کراس است به هم متصل کنید و مطمئن شوید و مطمئن می‌شوید که چراغ کارت‌های شبکه روشن‌شده است و یا در لپ‌تاپ ویندوز کابل را شناسایی کند.

بر روی My Computer در صفحه اصلی و دسکتاپ کامپیوتر کلیک راست کرده و گزینه Properties را جهت انجام تنظیمات انتخاب کنید و بعد در قسمت Computer Name   روی گزینه Change Setting کلیک کرده و سپس با صفحه‌ای مقابل تصویر زیر روبرو می‌شوید.


آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل LAN

در پنجره‌ی بازشده گزینه Change را انتخاب کرده و نسبت به تغییر اسم کامپیوتر اقدام کرده و اسم کامپیوتر و Workgroup را تعریف کنید.

در این میان به این نکته توجه داشته باشید که اسم دو کامپیوتر باید باهم متفاوت باشد ولی WorkGroup آن دو کامپیوتر باید باهم یکسان باشند.

به‌طور مثال اسم یکی از کامپیوترها را User1 و اسم کامپیوتر دوم را User2 تنظیم کنید و اسم WorkGroup هر دو را همان WorkGroup قرار دهید. بعد از انجام این تنظیمات کامپیوتر خود را یک‌بار restart کنید.

حالا نوبت به تنظیمات مربوط به آی‌پی‌های کامپیوترهاست برای انجام این کار وارد تنظیمات اصلی کامپیوتر یعنی همان کنترل پنل شوید و Network&Sharing را انتخاب کنید و سپس بر روی Local Area Connection کلیک کنید و مشاهده می‌کنید که پنجره زیر باز می‌شود:


آموزش شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل LAN

گزینه Properties را انتخاب کرده و گزینه Internet Protocol Ver4 را انتخاب کرده و دوباره Properties را انتخاب کنید




پیکربندی کامپیوترها 


-برای شروع باید برای هر کامیپیوتر آدرس آیپی مختلفی تنظیم شود برای این کار وارد کنترل پنل خود شوید و روی گزینه Network and Sharing Center کلیک کنید و در صفحه نمایان شده مطابق شکل زیر روی گزینه Change adapter settings  کلیک کنید.

 


در پنجره Network Connections مطابق زیر روی گزینه مورد نظر راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.


سپس از پنجره Local Area Connection Properties به زبانه Network بروید و روی گزینه Internet Protocol Version 4 کلیک کرده و روی دکمه Properties کلیک کنید. حال آدرس هر یک از کامیپوتر ها (در این جا دو کامپیوتر با ویندوز۷) را مطابق زیر تعیین کنید.


خرید سرور

  • server host